O Εδουάρδος Γεώργιος Καρρέρ στον Realfm 97,8 για το 6o Athens Investment Forum

Το 6o Athens Investment Forum πραγματοποιείται φέτος με κεντρικό θέμα: Το όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης και οι προκλήσεις για την ελληνική οικονομία, που διοργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και τη Vertical Solutions SA.

O Εδουάρδος Γεώργιος Καρρέρ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vertical Solutions, δήλωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι «φέτος ασχολούμαστε με την ενέργεια, την ανάπτυξη της οικονομίας, τις υποδομές, τον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Το 6th Athens Investment Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), θα εστιάσει στην επιτακτική ανάγκη για επιτάχυνση της βιώσιμης ανάπτυξης λόγω των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία: της ραγδαίας κλιματικής αλλαγής, του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία αλλά και της νέας εστίας πολέμου στο Ισραήλ με απρόβλεπτες συνέπειες  στους τομείς της υγείας, της ενέργειας και της αλυσίδας εφοδιασμού, της υψηλής πληθωριστικής πίεσης αλλά και των υψηλών επιτοκίων.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει έξι ενότητες με πλούσια θεματολογία και καταξιωμένους επαγγελματίες που θα τοποθετηθούν για τα επίκαιρα ζητήματα. Το Συνέδριο θα «ανοίξουν» με έναν σύντομο χαιρετισμό οι Εδουάρδος Καρρέρ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος VERTICAL SOLUTIONS SA, Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ  και η παρουσιάστρια, Κάτια Μακρή, Δημοσιογράφος.

Τις ενότητες θα προλογίσουν με τις εναρκτήριες τοποθετήσεις τους οι Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Βασίλειος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος ALPHA BANK και Βασίλης Γρηγορίου, Προέδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ADVENT.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ