“Nιώθεις σαν να τελείωσε η ζωή σου” – Συγκλονίζει γυναίκα που έπεσε θύμα διαπόμπευσης από πρώην σύντροφό της

Θύμα διαπόμπευσης από πρώην σύντροφό της, ο οποίος δημοσίευσε εν αγνοία της ερωτικά τους βίντεο στο διαδίκτυο, έπεσε μία γυναίκα, που καταθέτει την συγκλονιστική μαρτυρία της για τον εφιάλτη που ζει εδώ και 4,5 χρόνια. Γνώρισε τον 46χρονο μέσω του διαδικτύου και ενώ όλα στην αρχή έμοιαζαν παραμυθένια, στην πορεία η σχέση τους πήρε άσχημη τροπή.

Μόλις συνειδητοποίησε το κακό που της έκανε ο πρώην σύντροφός της, υπέστη τεράστιο σοκ. “Το πιο άσχημο για εμένα, που δεν μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα είναι ότι φαίνεται καθαρά το πρόσωπό μου, σε ένα από τα βίντεο. Νιώθω άγχος, νιώθω πόνο μέσα μου και ότι δεν τον έχω τιμωρήσει ακόμα”, λέει η γυναίκα στο LIVE NEWS και περιγράφει ότι “στην αρχή δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, αποσύρθηκα και ψυχικά, κατάπεσα, δεν είχα όρεξη για τίποτα… Νιώθεις σαν να τελείωσε η ζωή σου”.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 46χρονο ποινή 15 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή. Μια ποινή “χάδι” στον άνθρωπο, που όπως λέει η ίδια, κατέστρεψε τη ζωή της. Όπως αναφέρει, χρειάστηκε χρόνο για να το διαχειριστεί και τελικά να βρει το κουράγιο να πάει στην αστυνομία και να το καταγγείλει. Σημειώνει, επίσης, ότι δέχτηκε ρατσιστική συμπεριφορά από δύο ανθρώπους στους οποίους εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που περνούσε.

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή, ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αστέριος Πλάτσκος υποστήριξε ότι οι ποινές που επιβάλλονται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μικρές, ενώ τόνισε πως κανείς δεν οδηγείται στη φυλακή, γιατί οι ποινές είναι με τριετή αναστολή. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα ακολουθήσει και δεύτερο δικαστήριο, καθώς ο 46χρονος άσκησε έφεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ