Νίκαια: «Άνοιξαν» το αυτοκίνητό της δύο φορές μέσα σε 4 ημέρες – «Είμαστε στο έλεος των διαρρηκτών» καταγγέλλει στο enikos.gr

«Είμαστε στο έλεος των διαρρηκτών» καταγγέλλει μέσω του enikos.gr κάτοικος της Νεάπολης στη Νίκαια, η οποία έπεσε θύμα διάρρηξης δύο φορές τις τελευταίες 4 ημέρες από δύο διαφορετικούς δράστες.

Την Κυριακή (19/11), όπως μπορείτε να δείτε στο νέο βίντεο ντοκουμέντο, ένας κουκουλοφόρος, ανενόχλητος, κατάφερε να «ανοίξει» με την χρήση ενός μικρού εργαλείου το παράθυρο του αυτοκινήτου της, χωρίς να είναι εμφανής η διάρρηξη.

«Αντιλαμβάνεστε πως είμαστε τελείως απροστάτευτοι. Οι πληροφορίες που έχω από αστυνόμο του τμήματος είναι πως έχουν ένα περιπολικό και μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για όλη την περιοχή της Νίκαιας» καταγγέλλει στο enikos.gr.

Η πρώτη διάρρηξη του αυτοκινήτου της σημειώθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, την Τετάρτη (15/11) στις 07:00 το πρωί, με τον δράστη να εισέρχεται στην πιλοτή και να «ανοίγει» το παράθυρο του οχήματός της με τον ίδιο τρόπο μέσα σε δευτερόλεπτα, δίχως να σπάσει το τζάμι, και να αρπάζει οτιδήποτε υπήρχε εντός αυτού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ