Αλέξης Τσίπρας: «Κάντε υπομονή…» – Η συνάντηση με την Σία Αναγνωστοπούλου

Συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Σία Αναγνωστοπούλου, στο πρόσωπο της οποίας τρέφει μεγάλη εκτίμηση, την περασμένη Τρίτη, δηλαδή πριν δεχθεί επίθεση από τον Παύλο Πολάκη.

Και αυτή η συνάντηση, όπως και εκείνη που πραγματοποιήθηκε με τον Νάσο Ηλιόπουλο, έγινε στη λογική του να προλάβει τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το LIVE NEWS, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να λέει στους συνομιλητές του «Κάντε υπομονή», καθώς δεν θέλει τη διάλυση του κόμματος.

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Σία Αναγνωστοπούλου

Ο βουλευτής Χανίων και Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπέλυσε επίθεση στην Σία Αναγνωστοπούλου, απαντώντας στα όσα είχε πει εναντίον του σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν μπορεί η ίδια να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα, ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν αποδέχτηκε η ίδια θέση ευθύνης στην Κ.Ο. του κόμματος. Μάλιστα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου, αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα.

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες, (φωτο 1-2)

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.

Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)

2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Με ανάρτησή της μέσω Facebook απάντησε και η Σία Αναγνωστοπούλου στον Παύλο Πολάκη γράφοντας:

«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση. Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του.»

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό, τι προσπάθεια να κάνω, βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης». Σύμφωνα με την ίδια, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί», δήλωσε σήμερα η Σία  Αναγνωστοπούλου στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείσα αν τής τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκηςδεν το διέψευσε, είπε ωστόσο πως, «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου μέλους, στελέχους και μάλιστα σε κομβική θέση, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση». Έκανε εκ νέου λόγο για «χτύπημα τοξικότητας», σημειώνοντας πως, «δεν ξέρω πώς να εκλάβω όταν γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα μία ημέρα πριν από τη διάσκεψη».

Οι αντιδράσεις και το «άδειασμα» Κασσελάκη

Για χυδαία ανάρτηση, ανοησίες, ψέματα και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική».

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απάντησε ερωτήσεις πολιτών «Στο Κόκκινο». «Δεν ήταν χρήσιμο, δεν βοήθησε αυτό που είπε» για τη Σία Αναγνωστοπούλου, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «συγχρόνως δεν πρέπει να κατηγορεί κανείς τον Παύλο πριν δει το έργο του», ως συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ