Πλεύρης: Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες για άλλη μια φορά – Λειτουργεί ως μπροστινός του Κασσελάκη

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε ο κ. Πλεύρης για τον Παύλο Πολάκη.

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση αναφορικά με τη χορήγηση αντι-ιικού φαρμάκου στην Σία Αναγνωστοπούλου το 2022 εξαπέλυσε και ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση χυδαία, καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της κ. Αναγνωστοπούλου, τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Πολάκης είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Η κ. Αναγνωστοπούλου είναι ασθενής δεν μπορεί κανείς να αποκαλύπτει τα προσωπικά της στοιχεία, πόσο μάλλον ένας γιατρός που έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Αλλά είναι και ουσιαστικά επαναφορά της ρουσφετολογίας. Εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του όσο ήμουν υπουργός παρά μόνο στα θέματα τα κοινοβουλευτικά», διευκρίνισε.

«Τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης, που τα λέει με την ανοχή του κ. Κασσελάκη. Εγώ απαντώ στον κ. Κασσελάκη γιατί αυτό αν δεν έχει γίνει με την προτροπή του κ. Κασσελάκη, έχει γίνει με την ανοχή του. Για την κ.Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς, γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κ. Αναγνωστοπούλου, προς τιμήν της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες» πρόσθεσε.

«Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γίνονταν βάσει επιτροπής. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με κριτήρια. Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπήρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» δήλωσε ο κ. Πλεύρης.

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος; Τα αντι-ικα δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Υπήρχαν κριτήρια. Είναι χυδαίο αυτό που υπονοεί και για μένα, ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε..

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ