Νέος Κόσμος: Ο εφιάλτης της 35χρονης στο διαμέρισμα κολαστήριο – «Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ, φώναζε “θέλω βοήθεια”»

Εξιτήριο από το ΚΑΤ πήρε χθες (03/12) το απόγευμα, η 35χρονη γυναίκα από την Κίνα, η οποία έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμέρισμα-κολαστηρίου που ζούσε με τον άντρα της, ώστε να βρει διέξοδο, με κίνδυνο της ζωής της, από τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του συζύγου της στον Νέο Κόσμο. Η 35χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 40χρονο, ο οποίος δεν δίστασε να την βιάσει, να την δέσει χειροπόδαρα και να την απειλήσει, ζητώντας να του δώσει χρήματα.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο (2/12) σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Σφιγγός. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ο 40χρονος σύντροφός της, επίσης ασιατικής καταγωγής, άρχισε να εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής της.

Στη συνέχεια την χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, πήρε ένα μαχαίρι και με την απειλή αυτού της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με δεματικά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο δράστης βίασε την 35χρονη και με την απειλή ψαλιδιού της ζήτησε χρήματα. Από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι, η γυναίκα έκανε μεταφορές χρημάτων μέσω κινητού σε λογαριασμό του 40χρονου, συνολικού ποσού 100.000 γουαν Κίνας.

Τελικά, η 35χρονη κατάφερε να λυθεί, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, και απέδρασε από το παράθυρο, πηδώντας από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Γείτονας που διέμενε στον 1ο όροφο βοήθησε την γυναίκα και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, ο 40χρονος είχε φύγει από το διαμέρισμα και έκτοτε αναζητείται από τους αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, που διενεργεί προανάκριση.

Όπως έγραψε το enikos.gr, η 35χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανόν ο σύζυγός της κινείται προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και να ταξιδέψει προς την Κίνα.

«Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ»

Η 17χρονη αυτόπτης μάρτυρας που βοήθησε την γυναίκα μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν αυτή «προσγειώθηκε» στο μπαλκόνι της, στον 1ο όροφο.

«Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ και νόμιζα ότι έπεσε κάποιο έπιπλο που είχαμε στο μπαλκόνι, οπότε πήγα στην κουζίνα για να δω τι έχει συμβεί. Τότε, είδα την γυναίκα να χτυπάει το παράθυρο, και φώναζε στα αγγλικά “βοηθήστε με, θέλω βοήθεια”. Προσπάθησα να κάνω όσο πιο γρήγορα γίνεται, την πήρα στο σαλόνι και στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Έτρεχε αίμα από το χείλος της, και είχε χτυπήσει και το πόδι της».

Σύμφωνα με τους γείτονες το βίαιο περιστατικό -που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία- δεν ήταν το πρώτο ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς κατά καιρούς είχαν ξανακούσει το ζευγάρι να φωνάζει και να τσακώνεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ