Νέο βίντεο-ντοκουμέντο του τράπερ Light με τα όπλα στα χέρια σε κλαμπ

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον τράπερ Light έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι ο τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κολωνάκι, ενώ μια μέρα νωρίτερα έκανε τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να ποζάρει με τρία πιστόλια στη ζώνη, μέσα σε κλαμπ στο Γκάζι.

Στο ίδιο μαγαζί, το ίδιο βράδυ, έχει τραβηχτεί και το νέο βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Σε αυτό, ο τράπερ Light φαίνεται να κρατάει δύο όπλα και να τα επιδεικνύει.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο τράπερ υποστήριξε στην απολογία του ότι είχε πάει για διασκέδαση στο συγκεκριμένο κλαμπ και κάποια στιγμή τον πλησίασαν τρεις νεαροί για να φωτογραφηθούν μαζί του. Όπως είπε, τα παιδιά ήταν εκεί γιατί γύριζαν ένα βίντεοκλιπ. Ο τράπερ φέρεται να είπε πως όταν είδε τα όπλα, τα ζήτησε για να κάνει ένα instastory προκειμένου να δείξει την πανάκριβη ζώνη που φορούσε, αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Η δίκη του γνωστού τράπερ έχει πάρει αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Στον τράπερ και στον μάνατζέρ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ