Τράπερ Light: Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί για τα όπλα με τα οποία πόζαρε στο κλαμπ – Έρευνες για τον εντοπισμό τους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση φαίνεται πως εκτιμούν ότι τα τρία πιστόλια που επιδείκνυε ο τράπερ, μέσα σε κλαμπ, ήταν αληθινά και όχι ψεύτικα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Μάλιστα, θεωρούν ότι όντως το ένα από τα όπλα είναι υπηρεσιακό, όπως υπήρχαν εξαρχής οι υποψίες, με δεδομένο ότι φέρει σφραγίδα που μοιάζει με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω όπλα δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, παρά τις έρευνες, γεγονός που ενισχύει το σενάριο να είναι αληθινά. Οι αστυνομικοί πρόκειται να πραγματοποιήσουν έρευνες σε περιοχές και σημεία, όπου στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εντοπιστεί κλεμμένα όπλα, σε μία προσπάθεια να βρουν και τα επίμαχα.

Πάντως, ο ίδιος ο Light, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μεταβεί στο κλαμπ για να διασκεδάσει και να υπογράψει αυτόγραφα για τους θαυμαστές του. Υποστήριξε ότι εκεί είδε τρία άτομα, που είχαν στην κατοχή τους αυτά τα πιστόλια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, εκείνοι του ξεκαθάρισαν ότι είναι ψεύτικα και ότι τα χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός βίντεο κλιπ. Τότε, όπως είπε στους αστυνομικούς ο τράπερ, τους ζήτησε να δώσουν και σε εκείνον τα “ψεύτικα πιστόλια”, ώστε να βγάλει ορισμένες φωτογραφίες.

όπλα Light

Σημειώνεται ότι εκτός των άλλων ευρημάτων, μέσα στο αυτοκίνητο του τράπερ υπήρχε και ένας αστυνομικός φάρος, που πιθανολογείται ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα βίντεο κλιπ. Στην κατοχή του τράπερ εντοπίστηκε ποσότητα χασίς, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα τσεκούρι και φυσίγγια. Επίσης, βρέθηκαν περίπου 19.000 ευρώ σε μετρητά και χάπια για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη συνταγή. Σχετικά με την κάνναβη, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι φυτική κι έτσι πρόκειται να γίνουν οι προβλεπόμενες αναλύσεις στα ειδικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστωθεί εάν λέει αλήθεια.

Ο τράπερ, όπως και ο νεαρός μάνατζέρ του, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του που πραγματοποιούσε το Τμήμα Εκβιαστών μετά τη δημοσίευση του βίντεο και των φωτογραφιών του με τα πιστόλια, μέσα σε κλαμπ.

Τόσο στον τράπερ όσο και στον μάνατζέρ του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης, που αφορά στα τρία όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η δίκη του τράπερ πήρε αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

τράπερ Light - ευρήματα

Η ΦΩΤΟ με τα όσα βρέθηκαν στην κατοχή του τράπερ

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.:

“Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ