Στον εισαγγελέα ο τράπερ Light – Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο τράπερ Light που συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Ο τραγουδιστής προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και εξετάστηκε για το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει επιδεικτικά στον φακό, έχοντας περασμένα τρία πιστόλια στη ζώνη του, ενώ διασκέδαζε μέσα σε ένα κλαμπ. Η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Όπως πρώτα έγραψε το enikos.gr, ο τράπερ εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο μαγαζί στο Γκάζι, όπου βρισκόταν όταν τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα με τα όπλα.

Στα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, ο τράπερ αρνείται ότι τα όπλα είναι αληθινά. Ισχυρίζεται ότι ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για το βιντεοκλίπ που γύριζε στο εν λόγω μαγαζί.

“Τα όπλα δεν είναι αληθινά. Πήγα στο μαγαζί για να γυρίσω βιντεοκλίπ. Μου τα έδωσαν οι άνθρωποι για το γύρισμα” υποστήριξε.

όπλα ράπερ
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην κατοχή του τράπερ εντοπίστηκε ποσότητα χασίς (ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι φυτική κάνναβη), ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα τσεκούρι και φυσίγγια.

Tα όπλα που φαίνονται στο βίντεο δεν εντοπίστηκαν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ