Νεκρός πατέρας και 12χρονο «αγγελούδι» σε τροχαίο

Νεκρός πατέρας και 12χρονο «αγγελούδι» σε τροχαίο

 

Τη ζωή τους έχασαν ο πατέρας και ο 12χρονος γιος του, που είχε τραυματιστεί βαριά από τη μετωπική σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με λεωφορείο, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα,στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Περίβλεπτος, ενώ το δεύτερο αγόρι είναι σοβαρά τραυματισμένο.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του ΙΧ ο οδηγός, μετά από μεγάλη προσπάθεια  που κατέβαλαν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, είχαν απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, δύο αγόρια, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα” Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το λεωφορείο έμεινε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί κανείς από τους επιβάτες.

Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 12χρονο.

Ο 6χρονος αδελφός του έχει σοβαρά κατάγματα στα πόδια και, σε λίγη ώρα, οι γιατροί του νοσοκομείου θα τον υποβάλουν σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ