Νεκρά παιδιά στην Αχαΐα: «Με λένε Πισπιρίγκου και με βρίζουν» – Ξέσπασε η μητέρα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μυστηριώδης υπόθεση-θρίλερ με τους θανάτους δύο παιδιών στην Κάτω Αχαΐα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα περίπου ενός χρόνου. Η μητέρα τους, η 23χρονη Ειρήνη, ανέφερε σε νέα συνέντευξή της, πως «με λένε Πισπιρίγκου στα social media».

Η μητέρα, βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής TLIVE στον Alpha, και μίλησε για την αντιμετώπιση του κόσμου και για τον θάνατο των δύο μωρών, έπειτα από την δημοσιοποίηση της υπόθεσής της.

«Με λένε Πισπιρίγκου στα social media. Πισπιρίγκου δεν είμαι. Κοιτάνε να βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Όλος ο κόσμος με λέει Πισπιρίγκου. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι εχθές».

Μιλώντας για τα παιδιά που έχασε, ανέφερε για το πρώτο βρέφος που πέθανε σε ηλικία 15 ημερών, πως «στο πρώτο κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος ύστερα από λίγο. Γεννήθηκε στον Άγιο Ανδρέα, έκατσε στη θερμοκοιτίδα και μετά το πήραμε. Δεν μάς είπαν κάτι».

«Έμενα με έναν φίλο μου. Έκανε ξαφνικούς ήχους, σαν να πνιγότανε. Φώναξα κατευθείαν, πήρα τηλέφωνο τους δικούς μου και μού είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα και μού είπε: “το παιδάκι φεύγει”. Το καταλάβαινε η γυναίκα», είπε.

Ακολούθως αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είπε ότι «άργησα να το μάθω. Δεν είχα δηλαδή τίποτα. Ούτε κάποια καθυστέρηση, ούτε να φαίνεται, τίποτα. Ούτε η κοιλιά μου δεν φαινόταν».

«Δεν ήθελα να το “ρίξω”», είπε και σημείωσε ότι «είχα γύρω μου ανθρώπους να με βοηθήσουν», τόνισε. «Ήταν κάτι που με έκανε να χαρώ. Εγώ δεν το πίστευα ότι “έφυγε” το πρώτο μωρό».

«Το πήγαμε στο νοσοκομείο το παιδί. Γυρνάγανε τα μάτια της και δεν είχε καλή εστίαση. Σαν λιποθυμικό επεισόδιο είπαν στο Κέντρο Υγείας. Αλλά όταν την πήγαν πάνω είπαν ότι ήταν όλα φυσιολογικά», είπε για το δεύτερο παιδί που έφυγε από τη ζωή προ ημερών, σε ηλικία δύο μηνών.

Σημειώνεται πως η υπόθεση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, «κλειδί» της υπόθεσης είναι η έρευνα της αστυνομίας που έγινε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, πέντε μήνες μετά την έναρξη της άλλης υπόθεσης με την μητέρα από την Πάτρα.

Από την αρχική ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο εύρημα ότι μπορεί να υπήρξε κάποια πληγή στο παιδί ή οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν γίνει και έχει παραδοθεί το πόρισμα αυτών.

Δεν έχουν γίνει οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις στο παιδί που «έφυγε» πρώτο, δηλαδή να εξεταστούν τα ζωτικά όργανα. Αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην διεξαγωγή των ιστοπαθολογικών εξετάσεων από εργαστήρια της περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μπορεί να δείξουν αν το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα που να έχει επηρεάσει την λειτουργία της καρδιάς. Επιπλέον τις τελευταίες ώρες εξετάζονται από ιστοπαθολόγο της Αθήνας τα ζωτικά όργανα του παιδιού με το πόρισμα πιθανόν να σταλεί αύριο ή μεθαύριο στην Πάτρα.

Καταλήγοντας ο αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι κατά την διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ