Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Στοιχεία “φωτιά” βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι ισχυρισμοί της 33χρονης κατά την απολογία της, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που της έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή. 

Το Open αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το τι συνέβη όταν οι γιατροί έσπευσαν στο δωμάτιο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Το κοριτσάκι δεν έδινε πια σημάδια ζωής.

Πιο συγκεκριμένα όταν η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, προκειμένου να το ελέγχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δεν χτύπησε.

Η αναφορά αυτή, έχει μεταφερθεί και στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας:

«Κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο και οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

Σύμφωνα με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, ο τελευταίος γιατρός ή νοσηλευτής βρέθηκε στο δωμάτιο μία ώρα πριν η Τζωρτζίνα εκδηλώσει την θανατηφόρο κρίση. Στη δικογραφία αναφέρεται, επίσης, ότι δεν υπάρχει πουθενά κεταμίνη μέσα στην παιδιατρική κλινική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ