Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Δεν ήθελα να επιστρέψω στο MasterChef

Στην εκπομπή «Breakfast@star» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (04/04) ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε για την διαδικασία των επιστροφών στο μαγειρικό ριάλιτι, ενώ παράλληλα προκάλεσε έκπληξη με την αποκάλυψή του ότι δεν ήθελε να γυρίσει στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Γρηγόρης, όσο και ο Στέφανος δεν είχαν παρουσιάσει καλά και σωστά πιάτα με αποτέλεσμα οι ποδιές τους να μείνουν στα χέρια των κριτών. Έτσι αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στο MasterChef.

«Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι. Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δεν σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ