Νέα υπόθεση-σοκ: 54χρονος ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 6 ετών

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δράση ενός 54χρονου άνδρα από τις Φιλιππίνες, ο οποίος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης της συντρόφου του από τότε που ήταν έξι ετών. Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της «Κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα».

Συγκεκριμένα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα ανωτέρω αδικήματα, καθώς, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο 54χρονος, ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το μαρτύριο της ανήλικης ξεκίνησε από τότε που ήταν έξι ετών, όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε το κορίτσι στο πρόσωπο του, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο το 2022, όταν προσπάθησε να την βιάσει. Το κορίτσι αντέδρασε και διέφυγε τρέχοντας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Tμήμα Προστασίας Ανηλίκων υποβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ανωτέρω ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 12ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ