Νέα στάση εργασίας την Πέμπτη σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»

Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Η στάση εργασίας θα ισχύσει από τις 11:00 έως τις 16:00. Υπενθυμίζουμε ότι οι στάσεις είναι επαναλαμβανόμενες, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ ζητούν «συγκοινωνίες ασφαλείας, σύγχρονες, ποιοτικές με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή». Μάλιστα, στα αιτήματά τους αναφέρουν: «Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς του εργαζόμενους».

ΟΑΣΘ: Χωρίς αστικά λεωφορεία για πέντε ώρες την Πέμπτη και η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστική συγκοινωνία και λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει για πέντε ώρες την Πέμπτη και η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας. Η στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 16:00, διάστημα στο οποίο αναμένεται να μη γίνουν δρομολόγια ούτε με προσωπικό ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας, το Δ/Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 6 Απρίλη 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, σε συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί της κατάστασης που επικρατεί στην συγκοινωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ