Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Η στιγμή της επίθεσης στο περιπολικό – Δικογραφία για τους πυροβολισμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες από την στιγμή που νεαροί επιτέθηκαν στο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, στην Πατησίων, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Πατήσια είχε κλείσει από τις 12:10 το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4), όταν δεκάδες άτομα βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) και έστησαν οδοφράγματα, βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Πέταξαν πέτρες σε περιπολικό – Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, το περιπολικό διακρίνεται να είναι σχεδόν ακινητοποιημένο λόγω της κίνησης, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ, στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας της Πατησίων προς την Ομόνοια.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, διακρίνονται νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, να κινούνται προς το περιπολικό και να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς το μέρος του. Πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε από το περιπολικό και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό.

Ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων, έβαλαν φωτιά σε κάδους – Δείτε φωτογραφίες

Όπως μεταδόθηκε, λόγω της έντασης που επικρατούσε έξω από το Πανεπιστήμιο είχαν δοθεί εντολές από το κέντρο στη ΓΑΔΑ να περιοριστεί η διέλευση οχημάτων, και ειδικά περιπολικών, από το σημείο. Σημειώνεται ότι σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και πειθαρχικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ