Νέα Σμύρνη-Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: “Μετά την επίθεση, γελούσε” λέει μία από τις μητέρες

Σοκάρει η επίθεση που δέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης τρεις μαθήτριες του 7ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, από έναν 35χρονο λίγα μέτρα από το σχολείο τους.

Οι τρεις μαθήτριες, με άδεια του καθηγητή, βγήκαν έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, προκειμένου να πάρουν νερό από το περίπτερο. Ένας άγνωστος άνδρας τις πλησίασε από πίσω και τους επιτέθηκε.

«Εκείνος έπεσε με φόρα, τρέχοντας, κατά επάνω τους, από πίσω, δεν τον είδαν. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι κάποιος άγνωστος, είχε αρπάξει ήδη την μία από τη μέση και από τα μπούτια και από τα πόδια και την τράβαγε και επειδή το κορίτσι αντιστάθηκε, την πέταξε πάνω σε έναν φράχτη. Στο καπάκι αρπάζει τις άλλες δύο μαθήτριες απ’ τα χέρια και τους φώναζε “ελάτε να σας πάω βόλτα, κοριτσάκια”. Τα κορίτσια φώναζαν, προσπαθούσαν να αντισταθούν. Εκείνος, μετά την επίθεση, έκατσε σε ένα παγκάκι και γελούσε» ανέφερε η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι μαθήτριες επέστρεψαν στο σχολείο ενημέρωσαν για την παρενόχληση τον διευθυντή, ο οποίος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Τις επόμενες ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον δράστη.

«Στα 10-15 λεπτά είχαν έρθει και πήραν τις πρώτες καταθέσεις από τα κορίτσια. Με τις περιγραφές κατάλαβαν ποιος είναι και τον τράβηξαν φωτογραφία (τα παιδιά) και έτσι μπόρεσαν και βοήθησαν τα παιδιά και την Αστυνομία για να τον αναγνωρίσουν», δήλωσε η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε συλληφθεί ξανά για σεξουαλικές επιθέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ