Νέα Σμύρνη: Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. – Τα επεισόδια και η επίθεση στον αστυνομικό

Νέες εικόνες από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση που δέχτηκε αστυνομικός της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”, αργά το απόγευμα της Τρίτης, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Στα πρώτα βίντεο καταγράφονται εικόνες που είναι τραβηγμένες από drone και δείχνουν τις ταραχές που ξέσπασαν. Διακρίνονται άτομα να πετούν βόμβες μολότοφ, αλλά και οι αστυνομικοί που επιβαίνουν σε μοτοσικλέτες να κάνουν περιπολίες στους δρόμους, ενώ κόσμος βρίσκεται γύρω τους.

Σε άλλες εικόνες, καταγράφεται η επίθεση που εξαπολύει ομάδα ατόμων κατά αστυνομικών που επιβαίνουν σε μοτοσικλέτες και κάνουν περιπολίες. Τους ρίχνουν πέτρες, αντικείμενα και βεγγαλικά, ενώ έχουν ρίξει στο έδαφος κάδους απορριμμάτων.

Σε άλλα βίντεο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. διακρίνεται ο αστυνομικός της “ΔΡΑΣΗ”, που δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Αρχικά, ένας διαδηλωτής επιτέθηκε στον αστυνομικό, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και στη συνέχεια δεκάδες άλλα άτομα τον χτύπησαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα. Όση ώρα ο τραυματίας αστυνομικός βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα, άλλοι συνάδελφοί του τον προστάτευαν, δημιουργώντας έναν “κλοιό” έως ότου φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παραλάβει, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ