Νέα Σμύρνη: Νέα εξαφάνιση ανήλικης – Τι λέει η γιαγιά της

Άφαντη είναι ακόμα η 15χρονη Αναστασία που έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη 24 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη. Η γιαγιάς της ανήλικης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Οι εξαφανίσεις ανήλικων κοριτσιών πληθαίνουν, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι παιδεραστές που δρουν ανεξέλεγκτα.

Η γιαγιά μίας ανήλικης που αγνοείται, φοβάται για τη ζωή της και καταγγέλλει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» τα όσα συμβαίνουν.

Η 15χρονη Αναστασία χάθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, όταν έφυγε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη. «Κακοποιήθηκε από τους γονείς της. Έχει μπλέξει με κάποιον και φοβάμαι πολύ για τον κακό τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Η 15χρονη οδηγήθηκε στη δομή για ασφάλεια, αλλά όπως καταγγέλλει η γιαγιά της, μόνο αυτή δεν παρέχουν στα παιδιά.

Η γιαγιά αναφέρει πως έχει καταγγείλει στην Αστυνομία και άλλα σοβαρά γεγονότα, ωστόσο η εγγονή της παραμένει απροστάτευτη. «Τα έχουμε πει και έχουμε δώσει και ονόματα, αλλά η Αστυνομία δεν έχει κάνει τίποτα».

Η κυρία Αναστασία κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει προκειμένου να βρεθεί η αγαπημένη της εγγονή, πριν να είναι αργά. Η ανήλικη έχει ύψος 1.60, κόκκινα μαλλιά, γαλάζια μάτια και την ημέρα που χάθηκε, φορούσε γκρι μακρυμάνικο ζιβάγκο, γκρι φόρμα και μαύρα μποτάκια.

Έχει σημάνει ο συναγερμός «Missing Alert».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ