Νέα Σμύρνη: «Ήταν ένα ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» λέει η μητέρα των δύο αδελφών

Την επιείκεια της δικαιοσύνης ζητά η τραγική μητέρα των δύο αδελφών στη Νέα Σμύρνη, που είδε τον 16χρονο γιο της να πέφτει νεκρός από τα χτυπήματα με ψαλίδι, που του κατάφερε ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός του.

Η μητέρα κάνει λόγο για ένα «ατύχημα», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο καβγάς των δύο αδελφών ξεκίνησε από μία μπλούζα. «Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας από την δικαιοσύνη και την κοινωνία», τονίζει, μεταξύ άλλων η μητέρα των δύο αδελφών για το έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία στον 18χρονο, που σκότωσε τον ανήλικο αδελφό του.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Live News, η μητέρα ανέφερε:

«Όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδηρογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Τα παιδιά μου τσακώθηκαν. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ήταν ένα ατύχημα. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας από την δικαιοσύνη και την κοινωνία».

Σε άλλο σημείο, η μητέρα τόνισε πως «πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Αυτή ήταν μία κακιά στιγμή. Τσακώθηκαν για μία απλή μπλούζα. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι εγκληματίας, κανένας δεν είναι δολοφόνος. Ήταν μία άτυχη στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ