Νέα περιστατικά οπαδικής βίας σε Ηγουμενίτσα και Πρέβεζα

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα περιστατικά οπαδικής βίας στη χώρα μας. Δύο νέες άγριες επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα, μία στην Ηγουμενίτσα και μία στην Πρέβεζα, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Επίθεση με σφυριά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας για… οπαδικές διαφορές

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ομάδα τεσσάρων ατόμων, φορώντας full face κουκούλες επιτέθηκαν σε 40χρονο κάτοικο της πόλης, χτυπώντας τον με σφυριά, με αφορμή τρεις αθλητικές μπλούζες που ήταν κρεμασμένες στο μπαλκόνι του.

Άγρια επίθεση και στην Πρέβεζα λόγω ενός… μπουφάν

Στην Πρέβεζα, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 30χρονος και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Αφορμή ήταν το μπουφάν συγκεκριμένης ομάδας που φορούσε.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, o 30χρονος ήταν πεζός σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Τρία άτομα που επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν, του πήραν το μπουφάν και εξαφανίστηκαν.

Και για τις δύο υποθέσεις έχουν σχηματιστεί δικογραφίες ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατες αστυνομικές έρευνες, έπειτα από επίθεση “οπαδών” σε κατάστημα διασκέδασης σε χωριό της Παραμυθιάς, σε γραφεία “συνδέσμων” οπαδών σε διάφορες πόλεις της Ηπείρου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, σφυριά, ρόπαλα αλλά και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ