Πάνος Νάτσης: Ο αντικαταστάτης του στο θέατρο – Γιατί ο ηθοποιός του είχε ζητήσει να μάθει τον ρόλο του

Βραδιά μνήμης αφιερωμένη στον Πάνο Νάτση θα γίνει στο θέατρο «Ήβη» την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» όπου πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης, θα κάνει ξανά πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου. Αντικαταστάτης του αδικοχαμένου ηθοποιού θα είναι ο κολλητός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο άτυχος ηθοποιός λόγω του φόβου του για τον κορονοϊό, είχε ζητήσει από τον κολλητό του φίλο να μάθει τον ρόλο του, ώστε σε περίπτωση που νοσούσε να τον αντικαθιστούσε στην παράσταση. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θεώρησαν χρέος τους να πείσουν τον ηθοποιό να συμμετέχει στο έργο, καθώς μόνον εκείνον ήθελε ο Πάνος Νάτσης να τον αντικαταστήσει.

Η ανακοίνωση του θεάτρου ΗΒΗ για την επανέναρξη των παραστάσεων

Μετά από κοινή απόφαση Παραγωγής & Συντελεστών, η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» θα συνεχιστεί στο Θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Πάνου Νάτση, που αποχαιρετίσαμε με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του αγαπημένου μας Πάνου, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο επιστήθιος φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Η επανέναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Πέμπτη 10/2, ενώ μία από τις προηγούμενες ημέρες στο Θέατρο ΗΒΗ θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Πάνο Nάτση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ