Αναστασία: Οι “Αμαρτίες” που έγιναν viral στο TikTok με εκατομμύρια views σε λίγα λεπτά

Η Αναστασία είναι η πρωταγωνίστρια των τελευταίων ημερών. Σε ηλικία 18 ετών βιώνει την απόλυτη επιτυχία που ξεκίνησε μέσα από το TikTok.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις “Αμαρτίες”, το τραγούδι που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral με εκατομμύρια views στο TikTok.

«Tο τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», είπε αρχικά η Αναστασία και πρόσθεσε:

«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα».

 

Η ίδια ωστόσο δηλώνει προβληματισμένη γιατί δεν έχει λάβει μέχρι τώρα αρνητικά σχόλια. «Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη», τόνισε η ίδια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ