Νέα Φιλαδέλφεια: «Το βίντεο είναι ξεκάθαρο – Ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι ψηλός και εύσωμος» λέει ο δικηγόρος Β. Νουλέζας

Βίντεο που δείχνει τον δράστη που μαχαίρωσε τον αδικοχαμένο 29χρονο Μιχάλη κατά την διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται πως έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα. Μάλιστα, ο ίδιος τον περιγράφει ως έναν ψηλό και εύσωμο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν 3-4 ημέρες να δουν την Αθήνα και να φύγουν» λέει ο δικηγόρος τριών Κροατών

«Ο δράστης είναι μόνος του την στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος που εκπροσωπεί έναν 40χρονο Κροάτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον 40χρονο που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως πρόκειται για έναν Κροάτη που διαμένει στη Βιέννη, και φέρει αυστριακή υπηκοότητα. «Ήρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3-4 ημέρες, ενώ έχει και εισιτήριο επιστροφής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ