Νέα Φιλαδέλφεια – Κροάτες χούλιγκαν: Οι ναζιστικές αναφορές και ντοκουμέντα από την σκληρή εκπαίδευσή τους για μάχες

Αποκαλυπτικές εικόνες από την κλειστή ομάδα επικοινωνίας των σκληρών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που δείχνουν το modus operandi των χούλιγκαν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα – Σε εξέλιξη έρευνα στο σπίτι του

Οι εθνικιστές οπαδοί της Ντιναμό, που είναι γνωστοί και σαν «εξολοθρευτές», διατηρούν κλειστή ομάδα επικοινωνίας στο Telegram. Σε αυτή έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη της ομάδας μετά από έγκριση των διαχειριστών της ομάδας.

Το γεγονός ότι οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν περάσει στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση φαίνεται από τα βίντεο της καταδρομικής επίθεσης στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο τώρα επιβεβαιώνεται η εκπαίδευση τους και από τις εικόνες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Παρουσία εισαγγελέων τα επόμενα παιχνίδια ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με τον Alpha, στο περιεχόμενο της ομάδας βλέπει κανείς φωτογραφίες από προπονήσεις και αγώνες μποξ, τα μέλη είναι πάντα μαυροφορεμένα και χρησιμοποιούν γάντια και μασελάκια. Κάπως έτσι εξηγούνται και τα μασελάκια που βρέθηκαν από την αστυνομία στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση και επιβεβαιώνουν ότι οι χούλιγκαν ήρθαν προετοιμασμένοι για μάχη.

Στην ομάδα κάνουν καθημερινά δημοσιεύσεις από τις προπονήσεις και την εκπαίδευση τους, δίνουν οδηγίες για να συντονίζουν τις ενέργειες τους και κάνουν συχνά αναρτήσεις με πολιτικό προσανατολισμό. Για παράδειγμα στις 17 Αυγούστου ανήρτησαν την φωτογραφία του ναζιστή και στενού συνεργάτη του Χίτλερ, Ρούντολφ Ες.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Θα αποδοθούν οι κατηγορίες, υποομάδα ναζιστών στους Κροάτες» – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικής εταιρείας κυβερνοασφάλειας, που είναι στα ίχνη των χρηστών και των διαχειριστών. Στέλεχος της εταιρείας σχολίασε με νόημα ότι όλα τα αρχεία ακόμη και αν διαγραφούν μετά από πολύ καιρό είναι δυνατόν να ανακτηθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ