Νέα Φιλαδέλφεια: «Θα αποδοθούν οι κατηγορίες, υποομάδα ναζιστών στους Κροάτες» – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή

Στις έρευνες των Αρχών σχετικά με τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο enikos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Έφαγα πάρα πολύ ξύλο – Γλίτωσα από θαύμα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Μιχάλη Κατσουρή

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Είναι απαραίτητο στα πλαίσια της ανάκρισης να διενεργηθεί έρευνα ως προς την καταγραφή προγενέστερων πράξεων βίας των Bad Blue Boys. Η στρατιωτική παρέλαση με ναζιστικό χαιρετισμό στο Μιλάνο 4.000 μελών τους τον Σεπτέμβριο του 2022 αποδεικνύει ότι στους κόλπους των BBB δραστηριοποιείται υποομάδα ναζιστών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στα κινητά πιθανές απαντήσεις για τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή

«Η έρευνα των ανακριτών θα συνεχιστεί και θα αποδοθούν κατηγορίες σε όσους προκύπτει ότι συμμετείχαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της δολοφονικής επίθεσης», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργόπουλος.

Νέο ένταλμα σύλληψης

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο γιος μου γλίτωσε από θαύμα» αποκαλύπτει ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον οπαδό που αναφέρεται στην δικογραφία ότι παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη συμπλοκή μέσω των social media, αλλά για έναν οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο να συμμετέχει στα επεισόδια. Πρόκειται για τον άνδρα που είχε δεχτεί επίθεση και είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο τον περασμένο Μάρτιο, όπου εκδικαζόταν υπόθεση οπαδικής βίας.

Αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ