Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει χτύπημα με ρόπαλο στον Μιχάλη πριν από την δολοφονία του

Μία φωτογραφία που φαίνεται να χτυπά κάποιος με ρόπαλο τον αδικοχαμένο 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή κατά την διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι οπαδοί της Μαρσέιγ σήκωσαν πανό για τον αδικοχαμένο Μιχάλη

Σύμφωνα με το Star, ο άτυχος 29χρονος φέρεται μετά την επίθεση με ρόπαλο, να μετακινήθηκε προς άλλο σημείο, όπου δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο ήταν καθοριστικό ώστε να χάσει την ζωή του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Υπήρξε ραντεβού οπαδών; Τι δείχνουν τα ντοκουμέντα

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του Μιχάλη – «Δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά από τα σπίτια τους»

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, τα οπτικά ντοκουμέντα δε δείχνουν οργανωμένο ραντεβού οπαδών. Ουσιαστικά, 25 με 30 άτομα είδαν ότι οι Κροάτες κατέβαιναν και πήγαν να αμυνθούν. Όταν έφτασαν οι Κροάτες «φορτωμένοι» με καδρόνια, σίδερα και μαχαίρια, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έφυγαν από το σημείο, όπως φαίνεται και στα βίντεο.

 

Στους 70 οι προφυλακιστέοι

Το απόγευμα του Σαββάτου, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι του δεύτερου γκρουπ συλληφθέντων που απολογήθηκαν σήμερα (12/08) για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες τους, που ξεκίνησαν από το πρωί και διήρκησαν έως αργά το απόγευμα, ενώπιον των τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Μεταξύ των προφυλακιστέων υπάρχει και ένας 26χρονος Έλληνας. Σημειώνεται πως όλοι αρνήθηκαν την συμμετοχή τους τόσο για τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, όσο και για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ο συνολικός αριθμός των έως τώρα προφυλακισμένων φθάνει τους 70.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ