Ναύπλιο: 13χρονος κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα του

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Πελοπόννησο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 13χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, κατά την διάρκεια βόλτας στην οποία είχαν πάει (εκείνος και η αδερφή του) στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο πατέρας, που είναι σε διάσταση με την μητέρα των δύο παιδιών, λογομάχησε έντονα με τον 13χρονο, παρουσία μάλιστα της μικρής του αδερφής.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας περαστικός, ο οποίος αρχικά πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε άμεσα το Λιμεναρχείο Ναυπλίου. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, με τον ανήλικο να καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του. Μάλιστα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 13χρονος, δέχθηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι.

Εκεί κλήθηκε άμεσα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας, το οποίο και μετέφερε με την συνοδεία γυναίκας βαθμοφόρου του λιμενικού τα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο Άργους.

Ο 48χρονος πατέρας προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ενώ την Κυριακή αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ναυπλίου. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το Λιμενικό προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, καθώς θα κληθεί και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών για κατάθεση.

Ο 13χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο του Άργους και είναι καλά στην υγεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ