Ναύπακτος: Τουλάχιστον 6 μαθήτριες έπεσαν θύματα των δυο 13χρονων που διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες τους

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την υπόθεση με τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών που επεξεργάστηκαν και διακίνησαν οι δύο συλληφθέντες 13χρονοι συμμαθητές τους στη Ναύπακτο.

Σύμφωνα με το Star, οι δύο μαθητές εδώ και έναν μήνα, μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο δημιούργησαν και διακίνησαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον έξι συμμαθητριών τους, κρατώντας τα πρόσωπά τους και αφαιρώντας τα ρούχα τους.

Σημειώνεται πως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο 13χρονων, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και εκδικητική πορνογραφία.

Τι βρέθηκε στα κινητά των δύο 13χρονων

Συνολικά 18 φωτογραφίες βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό του ενός μαθητή, ενώ στο τηλέφωνο του δεύτερου 13χρονου δεν βρέθηκε καμία φωτογραφία. Ο ίδιος όμως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε φωτογραφίες, αλλά τις έσβησε χθες το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την σύλληψη του.

Από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισαν δύο μαθήτριες που έπεσαν θύματα. Οι ανήλικοι δράστες παραδέχθηκαν ότι έχουν προχωρήσει στην επεξεργασία φωτογραφιών ακόμα τεσσάρων κοριτσιών.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν σβησμένα αρχεία των κινητών για να διαπιστώσουν εάν έχουν δημιουργήσει γυμνές φωτογραφίες και άλλων κοριτσιών και φυσικά σε ποιους τις έχουν διακινήσει.

Πατέρας μαθήτριας: Μακάρι η μήνυση που κάναμε στα παιδιά να τα συνετίσει

Ο πατέρας μίας μαθήτριας που έπεσε θύμα των δύο 13χρονων μίλησε στον ΑΝΤ1 για την περιπέτεια της κόρης του, και ανέφερε πως η ίδια το πήρε πάρα πολύ ψύχραιμα, καθώς «κατάλαβε ότι οι φωτογραφίες είναι fake, και αυτό την έκανε να νιώσει πιο άνετα».

Σχετικά με την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των δύο 13χρονων δραστών, ο πατέρας του θύματος επεσήμανε πως «μακάρι να βοηθήσει αυτά τα παιδιά η μήνυση που κάναμε, να τα συνετίσει, και όχι να τα κάνει περισσότερο κακό. Βέβαια, αν δεν κάναμε και τίποτα, ίσως αυτά τα παιδιά να έκαναν κάτι πολύ περισσότερο, από αυτό που έκαναν ήδη».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ