Μυτιλήνη – Μάθημα με γάντια και κασκόλ στα ΙΕΚ

Μάθημα σε πολικές θερμοκρασίες με γάντια και σκουφιά κάνουν στα ΙΕΚ Μυτιλήνης, στα ΕΠΑΛ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

«Απουσία» θέρμανσης καταγγέλλουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ και σπουδαστές της ΑΣΠΑΙΤΕ και των ΙΕΚ Μυτιλήνης στο lesvospost.com. Μαθητές και σπουδαστές κάνουν μάθημα με γάντια, κασκόλ και σκουφιά μέσα στις παγωμένες αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος με τα χρόνια προβλήματα.

Οι μαθητές αντιλαμβάνονται τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά επισημαίνουν ότι ο αδυνατούν σε συνθήκες κρύου, με θερμοκρασίες που φθάνουν το -2 να παρακολουθήσουν με προσοχή τα μαθήματα.

Μέχρι στιγμής ο καιρός ήταν ευνοϊκός ωστόσο με τις τελευταίες πολικές θερμοκρασίες με το που άνοιξαν ξανά τα ΙΕΚ Μυτιλήνης την Τετάρτη φάνηκε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τη θέρμανση ειδικά στα ΙΕΚ Μυτιλήνης και την ΑΣΠΑΙΤΕ που κάνουν μαθήματα κατά τις βραδινές ώρες 15:00 με 20:30.

Τα αποθέματα πετρελαίου που υπάρχουν στα σχολεία είναι πολύ μικρά και επαρκούν για λίγες μόνο μέρες ενώ εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης επισημαίνουν ότι αν δεν φτάσουν οι επιχορηγήσεις για την προμήθεια πετρελαίου, θα αναγκαστούν να κλείσουν τα σχολεία.

Πηγή: http://www.lesvospost.com/

 

Διαβάστε επίσης

Ολικός παγετός στη Β. Ελλάδα – Που χρειάζονται αλυσίδες

Κλειστά τελικά τα σχολεία στην Παλλήνη

Ανοιχτά μετά τις 10 το πρωί τα σχολεία στην Παλλήνη και την Παιανία

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στη Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.