Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα – Οι καταθέσεις και το πρόσωπο “κλειδί”

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 20χρονης, η οποία εντοπίστηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα, το πρωί της Κυριακής. 

Οι Αρχές φέρονται να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ με την λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που γνώριζαν την 20χρονη Μαρία προσδοκούν ότι θα πέσει “φως” στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το saronicmagazine.gr, τα ερωτήματα για την υπόθεση πληθαίνουν. Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν με την 20χρονη έως τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την «Αυλή» όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι είχε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη  ζωή της.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι τις απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Τα στοιχεία που προβληματίζουν, είναι ο τρόπος της “αυτοκτονίας” αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ