Μύκονος: «Οι καταστηματάρχες δεινοπαθούσαν βλέποντας διπλανούς να πετυχαίνουν μεγαλύτερα κέρδη»

Για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Μύκονο μίλησε στο enikos.gr ο δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης, ο οποίος έχει χειριστεί αρκετές δικαστικές υποθέσεις αυθαιρεσιών στο νησί.

Μύκονος: Έπιασαν… δουλειά οι μπουλντόζες στο «Nammos» – Γκρεμίζουν αυθαίρετες κατασκευές

Του Μίλτου Σακελλάρη

Ο ίδιος υποστηρίζει σε δηλώσεις του πως πλέον εφαρμόζεται κανονικά ο νόμος. «Βλέπουμε σε εφαρμογή το κράτος Δικαίου επιτέλους στη Μύκονο, βλέπουμε να εφαρμόζονται δικαστικές αποφάσεις, βλέπουμε να εφαρμόζεται η νομιμότητα, με γοργούς ρυθμούς, εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε την καθημερινή αυτοπρόσωπη παρουσία του Εισαγγελέα Εφετών», δήλωσε στο enikos.gr, ο δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης που έχει χειριστεί αρκετές υποθέσεις αυθαιρεσιών στο «νησί των ανέμων».

«Έχω χειριστεί πολλές υποθέσεις για πάρα πολλά beach bar που για όλο αυτό το διάστημα δεινοπαθούσαν γιατί έβλεπαν ότι κάποιοι με την ανοχή και τη συνεργασία των τοπικών αρχών πετύχαιναν να έχουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη», σημείωσε στις δηλώσεις του ο γνωστός δικηγόρος από τη Μύκονο.

Στο θέμα των αυθαιρεσιών αναφέρθηκε με δηλώσεις του σήμερα στον Ant1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. «Είπαμε ότι κάποια στιγμή αυτό δεν θα γίνει ανεκτό. Και εφαρμόσαμε τον νόμο. Οι αυθαίρετες κατασκευές είναι ένα πρόβλημα. Θα ξεκινήσεις με τα μεγάλα ψάρια, όχι με τα μικρά. Και θα δείξεις ότι ακόμη και σε επιχειρήσεις με μεγάλο τζίρο δεν μπορείς να είσαι ανεκτικός», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ