Μύκονος: Μητέρα και γιος από την Ισπανία στη συμμορία που «έγδυνε» τουρίστες

Μητέρα και γιος από την Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι τα δύο από τα τρία μέλη της συμμορίας, που έκλεβαν τσάντες και ακριβά κοσμήματα από ταξιδιώτες, οι οποίοι έφταναν αεροπορικώς στην Μύκονο. Η 47χρονη μητέρα συνελήφθη στις 30 Μαΐου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην κατοχή της βρέθηκαν κλοπιμαία, ενώ ο 24χρονος γιος της αναζητείται, μαζί με μια άγνωστη νεαρή γυναίκα, η οποία συμμετείχε στις κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο γιος και η φίλη του απασχολούσαν τα θύματα που έφταναν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, αφού πρώτα είχαν μελετήσει τους στόχους τους και η 47χρονη μητέρα «ξάφριζε» τα θύματα, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Σήμερα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της μητέρας και του γιου της, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση, από κοινού και κατά μόνας, τετελεσμένης και σε απόπειρα που τελέσθηκε από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ