Εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης σε σπίτι πολύτεκνου στα Καμίνια: «Δέχτηκα γιατί δεν έχω λεφτά»

Ένα εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα σε ένα σπίτι στα Καμίνια. Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης οι αστυνομικοί της Δίωξης έλαβαν πληροφορία στα τέλη Ιουνίου για ένα σπίτι στο οποίο γινόταν νόθευση ηρωίνης, η οποία πωλούταν σε υψηλή τιμή.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και έκαναν έρευνα και εντόπισαν ηρωίνη μικτού βάρους 8 κιλών και τρεις νάιλον σακούλες με άγνωστη χημική ουσία. «Από την καθημερινή μας επιτήρηση διαπιστώσαμε ότι το άτομο αυτό δεν εργάζεται και ότι συχνάζει σε καφετέριες με τους ομοεθνείς του», ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς που ασχολήθηκε με τις έρευνες στην κατάθεσή του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τον είχε προσεγγίσει ένα ζευγάρι δύο ατόμων και του προσέφεραν χρήματα για να τους παραχωρήσει το σπίτι του όπως και έκανε τελικά. «Εδώ και δύο χρόνια ζω με την γυναίκα μου και τα πέντε παιδιά μας στην μονοκατοικία επί της οδού… και πληρώνω ενοίκιο 200 ευρώ. Πριν από μία εβδομάδα με προσέγγισε ένα ζευγάρι και μου προσέφεραν το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιήσουν την οικία μου για να νοθεύσουν και να επανατυποποιήσουν ποσότητες ηρωΐνης. Εγώ δέχτηκα γιατί δεν έχω λεφτά και θέλω να φροντίσω την οικογένειά μου», ανέφερε ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του απολογίας στις αστυνομικές αρχές.

«Ο εντολέας μου αποτελεί θύμα επιτήδειων που εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική ανάγκη του αλλά και την εξάρτηση του ,τον παραπλάνησαν και χρησιμοποιώντας τις δικές τους διασυνδέσεις , τον έπεισαν να “κρατήσει” τις ναρκωτικές ουσίες και αμέσως τον “έδωσαν” στις διωκτικές αρχές για να εξασφαλίσουν τα ευεργετήματα του άρθρου 27 του Ν4139/2013, δυστυχώς για πραγματικούς διακινητές “Είμαστε βέβαιοι ότι ο πραγματικός ρόλος του καθενός θα αποσαφηνιστεί στο Δικαστήριο”», ανέφερε στο enikos.gr ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης.

Ιωάννης Α. Γλύκας
Ο δικηγόρος Ιωάννης Α. Γλύκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ