Μύκονος: Κοντά στη σύλληψη του δράστη της επίθεσης σε γνωστό ξενοδόχο η ΕΛ.ΑΣ. – Νέες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες για τη μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε γνωστός ξενοδόχος στη Μύκονο

Πρόκειται για τον Θοδωρή Κουσαθανά Μάγκα, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχείο στην περιοχή Βίδα της Χώρας. Άγνωστοι του έστησαν καρτέρι το απόγευμα της Παρασκευής (10/6). Τον τράκαραν με αυτοκίνητο στον δρόμο που οδηγεί στο παράρτημα της Σχολής Καλών Τεχνών και στη συνέχεια, όταν εκείνος κατέβηκε από το ΙΧ του, τον χτύπησαν με λοστάρι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον ή τους δράστες της επίθεσης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συλλήψεις τις επόμενες ώρες. Ο δράστης φέρεται να είχε κλέψει το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε για να τρακάρει το ΙΧ του ξενοδόχου. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήταν νοικιασμένο, όμως όποιος το έκλεψε μάλλον δεν γνώριζε αυτή τη λεπτομέρεια. Πίσω από την επίθεση, κρύβονται πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με την επιχείρησή του θύματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mykonospost.gr, η κατάσταση της υγείας του ξενοδόχου έχει βελτιωθεί και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, με αυτό που του συνέβη. Αναστάτωση επικρατεί σε ολόκληρο το νησί, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Ν. Αιγαίου, Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο και του ζήτησε να διελευκανθεί άμεσα η υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ