Παραμυθένιος γάμος Ινδών μεγιστάνων με «άρωμα» Bollywood στη Ρόδο – Η Rolls Royce και τα χλιδάτα πάρτι

Ένας ινδικός παραδοσιακός παραμυθένιος γάμος με… άρωμα Bollywood, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Λαμπερός και γεμάτος χλιδή, αφού, σύμφωνα με το Real Voice 99.5, πρόκειται για γόνους εκατομμυριούχων Ινδών που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κι ένωσαν τις ζωές τους με τον πιο επίσημο τρόπο, στο νησί των Ιπποτών.

γάμος- Ρόδος- Ινδοί

Τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων άρχισαν να παίρνουν φωτιά, όταν ο γαμπρός και η νύφη εμφανίστηκαν με μια συλλεκτική λιμουζίνα Rolls Royce (η οποία ανήκει στον γνωστό συλλέκτη Παναγιώτη Τσαγκαράκη), στην είσοδο του ξενοδοχείου Mitsis Alila Resort & Spa, στην Καλλιθέα, όπου τελέστηκε το μυστήριο και διαμένουν όλες αυτές τις ημέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

γάμος -Ρόδος - Ινδοί

Η πανέμορφη νύφη, είναι κόρη μεγαλοτραπεζίτη και ο γαμπρός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία.

Το γλέντι ήταν τρικούβερτο και φυσικά οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Ο γάμος έγινε σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ινδίας στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλλιθέα, και οι 100 καλεσμένοι έφθασαν στο νησί, συνδυάζοντας μοναδικές διακοπές και την παρουσία τους στις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του νεόνυμφου ζεύγους.

γάμος- Ρόδος- Ινδοί

Κατά την είσοδο της λιμουζίνας στο ξενοδοχείο, το ζεύγος περίμεναν όλοι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και στήθηκε ένας χορός, κατά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας τους.

Οι δεξιώσεις, τα ξέφρενα πάρτι και όλα τα events όπου ρέει άφθονη σαμπάνια, εκλεκτό φαγητό, σε μία μοναδική ατμόσφαιρα και χώρους ειδικά διαμορφωμένους κατά τις απαιτήσεις του ζευγαριού, με πολύ χορό… αλά Bollywood, έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις ημέρες στο ξενοδοχείο. Μουσική έπαιξε ένας από τους πιο διάσημους DJ’s της Βρετανίας.

Οι καλεσμένοι θα αναχωρήσουν από το νησί αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ