Μύκονος: Διάλογοι-«φωτιά» του αρχηγού της σπείρας με την κοκαΐνη με συνεργάτη του στην Ολλανδία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στη Μύκονο. Μέλη τους διατηρούσαν ακόμα και AΦΜ στην ΔΟΥ του νησιού με το Star να φέρνει στο φως συνομιλίες του φερόμενου ως αρχηγού με την υπόλοιπη σπείρα.

Το «μεγάλο αφεντικό» συνομιλεί καθημερινά σχεδόν με συνεργάτη του στην Ολλανδία που του προμηθεύει τα ναρκωτικά. Αρχές Απριλίου όμως ενώ περιμένουν φορτίο με κοκαΐνη συνεργάτης τους συλλαμβάνεται στη Γερμανία.

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες

– G.I: Τι έχεις αδερφέ, τι έγινε;

– Ολλανδός: Έχασα 120.000 ευρώ. Μου έπιασαν τον Έλληνα. Με πήρε στο λαιμό

– G.I: Που;

– Ολλανδός: Βρέμη στη Γερμανία και δεν τα είχα έτσι και μου έφυγαν όλα.

Αποκαλούσαν τα ναρκωτικά, χαρτιά. Αλλάζαν αυτοκίνητα μηχανές και τόπους συνάντησης για να αποφύγουν τις αρχές. Ο αρχηγός σύμφωνα με τις αρχές διαπραγματεύεται τιμές ενώ μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στην Αλβανία.

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος δικηγόρος των κατηγορουμένων μιλώντας στο Star είπε: « Από τις συνομιλίες δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι το αξιόποινο μετά από έρευνα σε τέσσερις οικίες στη Μύκονο και τέσσερις οικίες στην Αθήνα τα συνολικά ευρήματα ήταν 76 γραμμάρια κοκαΐνη και 50 γραμμάρια κάνναβη».

Τα μέλη του κυκλώματος είχαν σχεδιάσει πως θα μεταφέρουν την κοκαΐνη στη Μύκονο χωρίς να κινήσουν υποψίες. Από τον περασμένο Οκτώβριο εν μέσω lockdown ταξίδεψαν τρις φορές στο νησί τη μία μάλιστα έχοντας και μικρό παιδί μαζί τους.

Ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου έγινε η έφοδος των αρχών ήταν Πολωνός που διατηρούσε ακόμη και AΦΜ στη ΔΟΥ του νησιού ενώ άλλο μέλος τους είχε νοικιάσει δύο σπίτια στη Μύκονο για τη σεζόν. Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν αύριο Τρίτη στον ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ