Μύκονος: Χειροπέδες σε μεγαλοεργολάβο για αλλοίωση του περιβάλλοντος – Μπαράζ συλλήψεων στο νησί – ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέες συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στη Μύκονο , ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκεται κι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του νησιού, ο οποίος κατηγορείται για αλλοίωση του περιβάλλοντος και παράνομη εξόρυξη.

Μύκονος: Απειλές, εκφοβισμοί και νέα υπόθεση ξυλοδαρμού από μπράβους
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μεγαλοεργολάβος που συνελήφθη είχε προειδοποιηθεί ότι τον αναζητούν οι αρχές και για τον λόγο αυτό κατέφευγε σε δεύτερο σπίτι που είχε σε άλλο νησί.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εκείνος συνελήφθη, έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, κοντά στην έδρα των επιχειρήσεών του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατηγορείται ότι με την βοήθεια συνεργείου έκανε παράνομη εξόρυξη πετρώματος, το οποίο προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί σε οικοδομικές εργασίες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο μεγαλοεργολάβος οδηγήθηκε στο ΑΤ Μυκόνου κι έπειτα στην Σύρο.
Παράλληλα, στο νησί συνελήφθη και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ο οποίος είχε τοποθετήσει ξαπλώστρες στην παραλία της Αγίας Άννας.

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν χθες (12/7) δύο Έλληνες κι ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής στο νησί των Ανέμων, καθώς σε χώρο μεταλλείων διαπιστώθηκαν έργα εκτεταμένων επιχωματώσεων, όπως επίσης και μεγάλος όγκος μηχανημάτων κατεδάφισης.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμη δύο Έλληνες συνελήφθησαν την Τετάρτη στην περιοχή «Αγριλιά» στην Μύκονο, οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες εξόρυξης πέτρας με χρήση μηχανημάτων κι ενός φορτηγού οχήματος. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατασχέθηκαν δύο σκαπτικά μηχανήματα αλλά και το φορτηγό.

Μύκονος: Τους έστειλαν σπίτι με… σπασμένο πόδι γιατί δεν υπήρχε γιατρός στο νοσοκομείο – Τι καταγγέλλει εργαζόμενος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ