Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του τζετ σκι – Μάχη για την ζωή του δίνει ο 10χρονος

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του τζετ σκι μετά τον τραυματισμό ενός 10χρονου Γερμανού στο Λασίθι της Κρήτης.

Σύμφωνα με το λιμενικό, ο 32χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).

Αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη για το περιστατικό καθώς οι άνδρες του λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον επιχειρηματία που είχε ενοικιάσει για αυτή τη σεζόν τα θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο 10χρονος μαζί με την οικογένειά του βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη όπου και απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Χθες την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Ορμού στον Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας ο 10χρονος μαζί με τον πατέρα του αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα με τζετ σκι.

Κατά την επιστροφή τους στην ακτή ο 32χρονος φαίνεται ότι αντί να ελαττώσει ταχύτητα πάτησε πιο πολύ το γκάζι και το τζετ σκι «καρφώθηκε» στις ξύλινες εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ