Μοσχάτο: Στο «μικροσκόπιο» η δράση του 50χρονου – Έρχεται προκαταρκτική για την εμπλοκή του σε απάτες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 50χρονο ασφαλιστικό σύμβουλο που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο. Το θύμα είχε πολλά «ανοιχτά μέτωπα» και μάλιστα φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, τρεις φορές μέσα σε έναν μήνα. Στους ξυλοδαρμούς αποδίδονται εξάλλου τα κατάγματα και οι εκχυμώσεις που έφερε η σορός του, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή του 50χρονου σε οικονομικές απάτες. Όπως έγραψε την Τετάρτη το enikos.gr, μια μέρα πριν από τον θάνατό του, μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 50χρονου για υπεξαίρεση 65 οχημάτων.  Συγκεκριμένα, ο 50χρονος φέρεται να είχε πάρει 65 αυτοκίνητα με σκοπό να τα διαθέσει σε πελάτες του με τη μέθοδο του leasing, που σημαίνει ότι η εταιρεία έπρεπε να πάρει κάποια χρήματα. Ο 50χρονος δεν πλήρωσε όμως για τα 65 αυτοκίνητα, τα οποία είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε ως μεταχειρισμένα σε ποδοσφαιριστές που γνώριζε, καθώς και ο ίδιος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Επίσης, ο ασφαλιστικός σύμβουλος που έχασε τη ζωή του στο Μοσχάτο, ερευνάται για απατηλές επενδύσεις τις οποίες έκανε με χρήματα πελατών του.

Απαγχονισμός 50χρονου Μοσχάτο: Συνεχίζεται το θρίλερ

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου, αναμένεται διερεύνηση της δράσης του 50χρονου. Η ΕΛΑΣ. έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα, ο οποίος πιθανότατα θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τις απάτες τις οποίες φέρεται να είχε διαπράξει. Το θρίλερ λοιπόν δεν τελειώνει με τη σύλληψη της 47χρονης, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κρίθηκε προφυλακιστέα. Όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες του ασφαλιστικού συμβούλου θα μπουν στο «μικροσκόπιο».

Μοσχάτο: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του 50χρονου – «Θα σε σκοτώσω σήμερα»

Ποιοι ήθελαν νεκρό τον ασφαλιστή από το Μοσχάτο;

Και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά. Εάν αποδειχθεί ότι διέπραξε τις απάτες που καταγγέλλονται, το έκανε μόνος του ή είχε συνεργούς; Υπήρχε κάποιος που τον βοηθούσε να προσεγγίσει ανυποψίαστους πολίτες και επιχειρήσεις ή κάποιος με τον οποίο συνεργαζόταν στη συνέχεια; Τον ήθελαν κι άλλοι νεκρό, κι αν ναι ποιοι; Απαντήσεις σε όλα αυτά θα δώσει η προκαταρκτική έρευνα που, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, αναμένεται να διαταχθεί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ