Μονεμβασιά: Συγκλονισμένος ο αδελφός του θύματος – “Πήγε σαν σκυλί στο αμπέλι”

Συγκλονίζει το περιστατικό στη Μονεμβασιά, όπου 52χρονος οδηγός, σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο 77χρονοι και στη συνέχεια τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του για αρκετά μέτρα.

Οι δύο άνδρες που βρήκαν φρικτό θάνατο, είναι ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος. Ο αδελφός ενός από τα θύματα, ο Παναγιώτης Σαρμπάνης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε το τραγικό περιστατικό.

“Αν και είμαι συγκινημένος και ξενυχτισμένος, ο αδελφός μου πήγε σαν σκυλί στο αμπέλι”, είπε αρχικά ο κ. Σαρμπάνης και συνέχισε: “Το πρώτο θύμα δικαίως, γιατί τον πήρε από κάτω και τον πήγε 300 μέτρα. Αλλά τέλος πάντων, αυτός μετά γύρισε για να αποτελειώσει τον αδελφό μου. Του τον είχαν στο πιάτο, έτοιμο, μες στη μέση του δρόμου! Κι εγώ είπα στους αστυνομικούς, “γιατί δεν τον κάνατε στην μπάντα;” Λέει “γιατί απαγορεύεται να μετακινηθεί”. Δηλαδή, ωραία, να περάσει η νταλίκα, να τον πλακώσει;” αναρωτήθηκε ο αδελφός του θύματος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν τραυματισμένος, είχε σπάσει το πόδι του, μίλαγε, δεν ήταν σε αφασία, να πούμε ότι υπήρχε κίνδυνος για αιμορραγία. Μίλαγε. Και είπε του παιδιού που έχει ψιλικατζίδικο δίπλα “ένα μαξιλάρι φέρε μου”, και του έφερε ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα. Δεν ήταν του θανατά! Και λέω βρε παιδιά αφού έγινε αυτό, δεν τον βάλατε ένα μέτρο δίπλα; Έπρεπε να τον έχετε στη μέση του δρόμου; Θα μου πεις ήξεραν ότι θα ξανάρθει αυτός; Να που ήρθε, αφού τρελός είναι, ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός. Όλα συμβαίνουν, από έναν τρελό τα περιμένεις όλα. Ας είχαν κλείσει τον δρόμο με ένα αυτοκίνητο. Να μου έλεγαν εμένα να φέρω το αυτοκίνητό μου να το βάλω μπροστά”

“Ήρθα και μου λέει ο αστυνομικός μην ζυγώνεις κοντά. Αδελφός του είμαι, να μην ζυγώσω; Τι μου λες! Και σε τρία λεπτά επανήλθε αυτός ο τρελός και τον βάζει από κάτω και τον πήγε άλλα 300 μέτρα κι αυτόν και τον έκανε κομμάτια. Μα είναι πράγματα αυτά; Αυτά δεν έχουν ξανασυμβεί!” ξέσπασε ο κ. Σαρμπάνης.

“Ο αδελφός μου δεν γνώριζε τον δράστη, δεν είχε καμία σχέση μαζί του.  Παρ’ ότι η Μονεμβασιά είναι μικρή δεν τον ήξερε, γιατί ο αδελφός μου ήταν στην Αθήνα, δούλευε όλα τα χρόνια, ήταν συνταξιούχος, τα τελευταία 7-8 χρόνια είχε έρθει. Με αυτόν δεν είχε παρτίδες. Πού να τον ξέρει. Αυτός γεωργός είναι, από τη Συκιά, έχει ένα ξενοδοχείο εδώ η αδελφή του. Δεν είχε καμία σχέση. Εγώ τον ήξερα τον δράστη, ήταν ψυχάκιας, τι να κάνουμε ας τον μάζευε η οικογένειά του, λένε ότι έπαιρνε χάπια! Τι να πω! Πήγε τσάμπα, σαν το σκυλί στο αμπέλι ο αδελφός μου, τώρα ποιος φταίει, τι; Ψάξτε να το βρείτε!” πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ