Βλαντίμιρ Πούτιν: Η στιγμή που η ιταλική αστυνομία κάνει έφοδο στη “Σεχραζάτ” – ΒΙΝΤΕΟ

Έφοδο πραγματοποίησε η ιταλική αστυνομία στο σούπερ γιοτ “Σεχραζάτ”, της οποίας ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αξιωματικοί της ιταλικής αστυνομίας εισέβαλαν στη “Σεχραζάτ”, τη θαλαμηγό αξίας 583 εκατ. ευρώ, η οποία φέρεται να ανήκει στον Πούτιν, και επέδωσαν έγγραφα στον καπετάνιο Γκάι Μπένετ Πιρς, στον οποίο είπαν ότι δεν μπορεί να αποπλεύσει από τη Μαρίνα ντι Καράρα, όπου είναι δεμένο το σκάφος, κοντά στην Πίζα.

Οι Αρχές “ξεσκονίζουν” τα έγγραφα προσπαθώντας να εντοπίσουν τον πραγματικό ιδιοκτήτη του σκάφους από τον Μάρτιο. Υποστηρικτές του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι υποστηρίζουν ότι το πλήρωμα είναι όλοι Ρώσοι, μέλη της υπηρεσίας προσωπικής ασφάλειας του Ρώσου προέδρου και ότι μέσα σ’ ένα βράδυ φυγαδεύτηκαν και αντικαταστάθηκαν από Βρετανούς που έχουν εντολή να παραμείνουν στο σκάφος για όσο χρειαστεί.

Η Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα το βίντεο όπου καταγράφονται άνδρες της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας να προσεγγίζουν τη θαλαμηγό και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σ’ αυτήν, ενώ μέλη του πληρώματος κατεβαίνουν τη σκάλα για να συναντήσουν τους αστυνομικούς. Η μαρίνα είναι γεμάτη περιπολικά ενώ αστυνομικοί επιδίδουν τα έγγραφα στον πλοίαρχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ