Μήνυση κατά του πατέρα έχει καταθέσει η μητέρα της 11χρονης

 

Από το καλοκαίρι είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 14χρονου Ρουμάνου, ο οποίος φέρεται να άφησε έγκυο την 11χρονη, η οποία γέννησε την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει το Cretalive, η 29χρονη γιαγιά του νεογέννητου, είχε υποβάλλει μήνυση για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της, από τον Μάιο. Τότε, είχε γίνει άγριος καυγάς με τον 14χρονο ανιψιό της, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της, προκειμένου να βρει εργασία.

Ο ανήλικος  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές και εξαφανίστηκε  από προσώπου γης και ενώ η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την αποκάλυψη στη μητέρα έκανε άλλο συγγενικό πρόσωπο, η οποία οργισμένη τον απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία, προκειμένου να τον καταγγείλει.

Η δικογραφία, από την πλευρά της Αστυνομίας, διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη, μέσα στο καλοκαίρι.

Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι  ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Η 29χρονη «γιαγιά» ζητά να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Αυτό είναι όμως κάτι που θα κρίνει η Εισαγγελία μετά την έρευνα που θα διεξάγουν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

 

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την 11χρονη μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ