Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα επικρατήσουν για σήμερα Κυριακή, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής η καταιγίδας.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, οι οποίες στην κεντρική και δυτική Μακεδονία πιθανόν να είναι ισχυρές.

Άνεμοι: ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ήπειρο τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Στην ήπειρο πιθανώς κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι ισχυρά.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στην Θεσσαλία πιθανώς κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι ισχυρά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στον κορινθιακό και τη θάλασσα Κυθήρων μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα σποραδικών βροχών η καταιγίδων μετά το μεσημέρι στα βόρεια. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ