Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα με την φωτογραφία της μητέρας του – ΒΙΝΤΕΟ

«Λύγισε» ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, όταν είδε φωτογραφία της μητέρας του. Ο γνωστός δικηγόρος δεν έκρυψε την βαθιά συγκίνησή του για την μητέρα του και παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είμαι σκληρός». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24. Αρχικά μίλησε για πολύκροτες υποθέσεις που έχει αναλάβει, όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη και της Εύας Καϊλή.

«Μερικές φορές με ακούτε να λέω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Δεν το λέω από συνήθεια και απόδειξη ήταν ότι η κατηγορία για τους δύο βιασμούς για τον Πέτρο Φιλιππίδη έλεγα από την πρώτη στιγμή θα πέσει στο δικαστήριο. Δικαιώθηκα», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι «πράγματι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έχασε όλα. Ένα όμως δεν έχει χάσει: την αξιοπρέπειά του και την αγάπη του κόσμου. Τον παιδόφιλο δεν θα τον υπερασπιστώ ή έναν που αφαιρεί την ζωή με τρόπο που έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τις δικές μου αρχές».

Σχετικά με την Εύα Καΐλή, είπε πως «έχει επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο, στο γραφείο της και πληρώνεται κανονικά για την εργασία της. Το όραμά της είναι να αθωωθεί για να μπορέσει να γυρίσει στην πατρίδα με το κεφάλι ψηλά, ο κόσμος να την αγκαλιάσει και όχι να την βρίζει. Σας λέω, θα αθωωθεί».

Όταν όμως είδε την φωτογραφία της μητέρας του, «έσπασε». «Α, βρήκατε την φωτογραφία με την μανούλα μου. Δεν θα ήθελα να μιλήσω… συγκινούμαι, γιατί είναι 94 ετών τώρα και όταν μιλάω για την μητέρα μου συγκινούμαι. Είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να γνωρίσει ένας άνθρωπος. Συγγνώμη που συγκινήθηκα, σας είπα δεν είμαι σκληρός», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ