Μετέφεραν παράνομους μετανάστες

Μετέφεραν παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 52χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ακόμη ατόμων για την ίδια υπόθεση, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν, παράνομα, την είσοδο στη χώρα μας, 28 συνολικά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Βαιοχωρίου, αστυνομικοί εντόπισαν και έλεγξαν φορτηγό αυτοκίνητο (τύπου VAN), που οδηγούσε ο 52χρονος άντρας, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν οι 28 αλλοδαποί.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, έλαβε ως προκαταβολή αμοιβής για την παράνομη διακίνηση το ποσό των 350 ευρώ και ποσότητα ηρωίνης, ενώ μετά το πέρας της αποστολής θα λάμβανε επιπλέον 1.500 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι μη νόμιμοι μετανάστες, εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια στις 24 Νοεμβρίου, από παρέμβρια περιοχή και τελικός τους προορισμός ήταν η Αθήνα.

Κατασχέθηκαν, ένα φορτηγό (τύπου VAN) που διευκόλυνε τη μεταφορά των αλλοδαπών κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών του κυκλώματος. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ