Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της—’Ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά”

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συζύγου της, περιέγραψε η 49χρονη πολύτεκνη μητέρα που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό στην Μεσσήνη, στις αρχές Αυγούστου. 

Ο πρώην σύζυγός της, που φορούσε κουκούλα εκείνη την ημέρα, της έστησε ενέδρα έξω από το καθαριστήριο όπου εργαζόταν και της έριξε οξύ στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι της.

Η μητέρα έξι παιδιών κινδύνευσε να χάσει το μάτι της και μέχρι και σήμερα, κάθε δεύτερη ημέρα χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο και να υποβάλλεται σε θεραπείες.

Η 49χρονη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-live και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

“Ούρλιαζα, φώναζα βοήθεια από τους πόνους, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό”, περιέγραψε αρχικά.

“Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, στις 4 το πρωί, έφτασα στην επιχείρηση που εργάζομαι. Ξαφνικά πετάχτηκε μία μαύρη σκιά, ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Απ’ ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα. Δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά”, ανέφερε η γυναίκα σημειώνοντας πως εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για τον πρώην σύζυγό της.

Και συνέχισε την περιγραφή της: “Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου. Με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε πού είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο”.

“Πόνεσα τόσο πολύ και καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά. Είχα τρομερούς πόνους”, τόνισε η Χριστίνα.

Έμαθε ότι δράστης ήταν ο πρώην σύζυγός της αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Σημειώνεται ότι ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο για την επισκεφτεί και την ρώτησε τι έγινε. “Δεν ήθελα να του μιλήσω και τον έδιωξα”, τόνισε.

Ερωτηθείσα εάν υποψιαζόταν ότι ήταν αυτός ο δράστης, είπε: “Όχι, τις πρώτες ώρες δεν είχα κάποια ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι. Ήταν ένας άνθρωπος που με έπαιρνε τηλέφωνο καθημερινά”.

Ο πρώην σύζυγός της αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας μετανιωμένος,

Σε ερώτηση γιατί πιστεύει ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, είπε: “Πιστεύω ότι η απόρριψη, γιατί δεν ήθελα να είμαστε πάλι μαζί παρόλο που μου έκανε ξανά πρόταση γάμου. Είχα γυρίσει στο σπίτι και έμενα με τα παιδιά από τις αρχές Απριλίου, λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούσα να νοικιάσω σπίτι εκείνο το διάστημα”.
Σημειώνεται ότι τα παιδιά της είναι όλα ενήλικα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ