Μεσολόγγι: Βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις κινήσεις που έκανε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά το ραντεβού με τον 31χρονο Μπάμπη, η τύχη του οποίου αγνοείται από τότε. Ο κρεοπώλης είχε μπει από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των υπόπτων καθώς έπεσε σε πολλές αντιφάσεις σχετικά με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, οι οποίες αποδείχτηκαν από μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές.

Μεσολόγγι: Η κάμερα ασφαλείας – μάρτυρας των κινήσεων του κρεοπώλη

Βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA, δείχνει τις κινήσεις του 50χρονου. Σε αυτό καταγράφεται να βρίσκεται σε μίνι μάρκετ της περιοχής και να αγοράζει βιαστικός ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας mini market λειτούργησε ως αδιάψευστος μάρτυρας στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θρίλερ του Μεσολογγίου – Τι λέει η αδερφή του Μπάμπη – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως φαίνεται καθαρά από το βιντεοληπτικό υλικό, ο κατηγορούμενος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, βιαστικός, κοιτάζει διαρκώς προς το αυτοκίνητό του και πετάει τα χρήματα στον πάγκο.

Στο μίνι μάρκετ βρέθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσε πως εκείνο το βράδυ κατά τις 10 παρά εμφανίστηκε στο μαγαζί, πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε και έφυγε.

Μεσολόγγι: «Είχαν ραντεβού, αλλά όχι για να κυνηγήσουν» – Οι διαδικτυακές αναζητήσεις του Μπάμπη για χαμένους θησαυρούς και τα νέα σενάρια

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε όπως λένε ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουν μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

«Έφαγε το παιδί μου πισώπλατα…» – Τι λέει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη

Την στιγμή που η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου μιλούσε στο «Φως στο Τούνελ», έφτασε μια πληροφορία στην οικογένεια πως βρέθηκε ένα πτώμα στον Άραξο.

«Μακάρι να’ ναι αυτός, μακάρι να’ ναι αυτός», λέει η αδελφή του αλλά η απάντηση από την αστυνομία ήταν αρνητική.

«Να μιλήσουν θέλω»

«Λογικά ξέρουν. Κάποιος έχει δει κάτι. Να μιλήσουν θέλω. Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω θα μου μιλήσει το παιδάκι μου. Θα μου πει ‘μαμά εδώ είμαι’. Δεν μπορεί να χάθηκε. Το παιδί δεν είναι βελόνι. Και αυτός ο ίδιος να μιλήσει. Δεν γλιτώνει έτσι και αλλιώς. Είμαι 100% σίγουρη ότι το έχει κάνει. Εμένα μου μιλούσε πολύ ειρωνικά εκείνη την ημέρα. Ήταν φίλος του. Σηκώθηκε, πήγε στο χωριό, τεσσεράμισι ώρες μακριά και να μην πάρει ένα τηλέφωνο; Να μου πει, Γεωργία βρήκες τίποτα από τον Μπάμπη; Σαν φίλος. Αυτός τον πήγε εκεί. Ήταν πολύ στεγνός. Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί», είπε η άτυχη μητέρα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

H μητέρα του Μπάμπη διευκρίνισε πως αποκλείεται να φορούσε ρούχα για κυνήγι, αφού το παντελόνι το έχει σπίτι. Είπε ότι πρέπει να φορούσε μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

«Όπου και να πήγαινε μου έλεγε ότι θα πάει για καφέ, ότι θα πάει για κυνήγι, για να μην ανησυχώ. Εκείνη την ημέρα, δε μου είπε τίποτα. Ο κολλητός του φίλος μου είπε πού θα πήγαινε», ανέφερε.

«Το γνώριζα ότι του χρωστούσε λεφτά»

Το μυαλό της πλέον πηγαίνει στο κακό.

«Από αυτόν έχει γίνει. Γιατί χρωστούσε τα χρήματα. Τον πήγαινε αύριο και αύριο. Το γνώριζα ότι του χρωστούσε λεφτά από το καλοκαίρι. Του είχε δανείσει κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ