Μεσολόγγι: «Το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα» – Τι αποκαλύπτει φίλος του Μπάμπη που μίλησε μαζί του πριν από την εξαφάνιση

Μία νέα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που αντιμετωπίζεται πλέον από τις αστυνομικές αρχές ως εγκληματική ενέργεια.

Έχουν περάσει 13 ημέρες από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη και οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες, αφού δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του αγνοούμενου. Βασικός ύποπτος θεωρείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο. Η μαρτυρία ενός φίλου του Μπάμπη έρχεται να ενισχύσει το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, ότι το κίνητρο της υπόθεσης ήταν οικονομικό.

Ο Μπάμπης επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο φίλο του λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή του. Συγκεκριμένα, η επικοινωνία τους έγινε περίπου στις 18:30 το απόγευμα της ημέρας, που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου. Ο Μπάμπης ανέφερε στον φίλο του πως σκόπευε να πάει για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Μάλιστα, του είπε πως σκόπευε να ζητήσει πίσω τα χρήματα, που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Ο φίλος του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή LiveNews στο Mega και αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Μπάμπη. «Απλά τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό είχε γίνει 18:30 η ώρα, είχε γίνει νωρίς. Ήρεμος ήτανε, το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα, δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν, δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη, ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση εγώ με τα άτομα εκείνα», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στον 50χρονο κρεοπώλη, ο φίλος του Μπάμπη είπε: »Τον άλλο τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή τον ξέρω φατσικά σαν… να μη τον βρίσω τώρα τέλος πάντων… ρεμάλι. Αυτό δεν έχω εγώ πάρε δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι, που λέει, ο λόγος ότι του χρώσταγε χρήματα, τον πήγαινε από μέρα σε μέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά».

«Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές απ’ ότι ξέρω. Εμένα δε μου το πολυέλεγε, γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεn μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου το πει όταν του ξανάδωσε χρήματα, γιατί την πρώτη τον έκραξα του είπα δουλεύεις έξω μεροκάματο, ταλαιπωρείσαι, για να δίνεις έτσι τα χρήματα σου; Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρεις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα», τόνισε στη συνέχεια ο φίλος του 31χρονου αγνοούμενου και κατέληξε λέγοντας: «Όλοι τον έψαχναν κι αυτός ήταν χαλαρός, που ήταν ο τελευταίος μαζί του. Η μητέρα του κοντεύει να πεθάνει από την στεναχώρια της».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ