Μεσολόγγι: Σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη – ΦΩΤΟ από τις έρευνες

Σκεπασμένη με ένα βαρύ αντικείμενο φέρεται πως ήταν η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι που εντοπίστηκε σήμερα (22/01) νωρίς το απόγευμα, σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια.

Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του

Συγκεκριμένα, άτομο που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, ανέφερε μιλώντας στο Mega πως «ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που μύρισε τα ρούχα του, η οποία ήταν μπρούμυτα ανάμεσα σε καλαμιές και στο νερό, σε προχωρημένη σήψη και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τις αρμόδιες Αρχές να επιβεβαιώνουν ότι η σορός ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. 

Ωστόσο, αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων. Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η καραμπίνα που φέρεται να είχε πάρει μαζί του ο Μπάμπης σύμφωνα και με την οικογένειά του. Αναζητούνται DNA και αποτυπώματα, ωστόσο λόγω της πολυήμερης παραμονής της σορού στο βάλτο, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να εντοπιστούν.

Στη φυλακή ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη

Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα κρίθηκε  προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Η απολογία του κατηγορούμενου ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/01) και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ